Stichting GlobeTruckers is de organisator van een jaarlijkse Truckrun, met 125 trucks en 65 vereersregelaars en veel heel veel vrijwilligers is dit een van de grootste evenementen in de regio. In de even jaren wordt die gereden in de Zaanstreek voor de Prinsenstichting en in de oneven jaren voor de Harteheem in Heemskerk.

Tentje-huren.nl steunt deze stichting door jaarlijks de verkeersregelaars te voorzien van verkeersregelaar hesjes.

Dir. Tentje-huren.nl

       

Het Goede Doel

We willen aan iedere Truckrun een goed doel koppelen, verbonden met de instelling waarvoor we de run rijden (Prinsenstichting of Harteheem dus). Van te voren nemen we contact met hen op en vragen waar behoefte aan is. Dat kan zijn een traplift, een afwasmachine, een busreis, kortom van alles. Van iedere gesponsorde euro staan wij 10% af aan dat goede doel, op die manier hopen we potentiele sponsors over de streep te trekken en om het gestelde doel te verwezenlijken. Misschien kunnen we dat doel niet voor de volle 100% financieren maar al is het maar een royale bijdrage.

2014

In 2014 hadden we als Goede Doel het moestuinproject van de Prinsenstichting. Aan het eind van de actie konden we €600,- overhandigen die besteed zullen gaan worden voor de bouw van een dôme. De Prinsenstichting had de grote wens om een dôme te bouwen. Dit is het best te omschrijven als een iglo vormige kas waarin een eigen eco systeem verwezenlijkt kan worden. In de dôme kan het gehele jaar door groente verbouwd worden, maar kan tevens ruimte bieden aan een zintuigenprikkelende activiteit. Dit sluit ontzettend goed aan bij de belevingswereld van een groot deel van de clientèle van de Prinsenstichting.

De kosten die deze dôme met zich meebrengen liggen rond de € 1500,-. Een bedrag wat helaas niet binnen het budget van de Prinsenhof gerealiseerd kon worden. De mankracht was wel aanwezig alleen ontbrak het aan de financiën. Onze bijdrage is hier dus goed terecht gekomen. 

2015

Voor de run van 2015 gaan we ons voor de Harteheem inzetten om een woongroep van kinderen tot 18 jaar te voorzien van speelgoed. Helaas is daarvoor door de toenemende bezuinigingen in de zorg geen budget meer beschikbaar. Zodoende leek het ons een goed idee om een bijdrage te leveren zodat er toch het een en ander aangeschaft kan worden. Hoe we het precies gaan invullen bekijken we na de run want zodra we weten hoeveel er binnen is gekomen kunnen we een verdere planning maken.

Bron: stichting Globetruckers.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl