Springkussen Kasteel overdekt van Tentje-huren.nl

 

Doordat deze springkussen aan alle kanten gesloten is, is deze uitermate geschikt voor de jongste kinderen. Het eruit gekatapulteerd (eruit “vliegen”) worden is zo goed als niet mogelijk.

     

Een geweldig kasteel, 5 x 4.5 x 5 mtr. LxBxH. Helemaal afgesloten met basketbal ring.

Voor kinderen vanaf 5 tot en met 12 jaar.

    

Springkussens moeten begeleid worden door een volwassen(18+) bekwaam persoon.

Maximale valhoogte is bij normaal gebruik +/- 40 cm.

Deze professionele springkussen weegt ongeveer 100 kilo. Daarom verzorgen wij graag het transport voor u. En als we er dan toch zijn, helpen we u ook graag bij de opbouw. Uiteraard halen we het ook weer op.

Waarschuwing:

Als het springkussen opstaat dient er altijd rekening met het weer worden gehouden.
Bij onweer, windstoten en windkracht 4 of meer mag het kussen niet gebruikt worden! Bij waarschuwingen uitgegeven door het KNMI mag het springkussen niet opgezet worden! 

Springkussen(s) moeten begeleid worden door een volwassen(18+) bekwaam persoon. Het gebruik is geheel voor eigen risico. Tentje-huren.nl is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door het gebruik van attracties.

De Huurder dient zelf zorg te dragen voor een (calamiteiten) ontruimingsplan en vereiste vergunning/ontheffingen. De veiligheids regels vermeld in de gebruiksaanwijzing op het springkussen en de Algemene verhuurvoorwaarden dienen gelezen en begrepen te zijn.

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl