Feesttent binnen bekleding van Tentje-huren.nl

Binnen bekleding, of ook wel hemelbekleding genoemd, is toe te passen bij elk feest of trouwfeest. De linten en strikken kan ook in elke andere kleur of materiaal worden gebruikt, wat dan mooi afsteekt tegen het satijn wit van de binnen bekleding. Ook kan je deze kleur terug laten komen op b.v. in de tuin versiering of in de tafel schikking, de stoelen en zelfs in het bruidsboeket.

    

Met bijpassende kroonluchters, sfeerverlichting of lampionnen geeft dit een uitstraling waar uw gasten van zullen opkijken en waar over na gesproken zal worden. Ik zal het woord sprookjesachtig niet vaak gebruiken, maar de sfeer is dan echt sprookjesachtig. Waar eerst de kroonluchters tijdens het diner hun werk hebben gedaan zal na de schemering de lampionnen een prachtig diffuus licht creëren en geeft dan een soort combinatie tussen de maan en sterren aan het plafond. De verlichte lampionnen zijn dan een belangrijk onderdeel van de andere versiering geworden.

Waarschuwing: gebruik nooit crêpepapier in de tenten. Als het crêpepapier nat of vochtig wordt zal het verf afgeven..... , deze verf zal niet meer uit het tentzeil en binnenbekleding gaan !!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Naast het leveren van inrichting in tenten kunnen wij uiteraard ook uw eigen binnen locatie omtoveren tot een sfeervolle feestlocatie. Laat je droom uitkomen en overleg met ons wat allemaal (nog meer) mogelijk is.

Voorbeeld, wat je met een parasol kan doen.

  

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl