Tenten & Marktkramen & Podium van Tentje-huren.nl

 Wij hebben voor u Trouw- Feest- Evenementen tenten en Rouw- Uitvaart tenten.

De tenten die wij plaatsen zijn veelal niet ouder dan twee jaar. Dit garandeert tenten van goede kwaliteit die aan de nieuwste eisen voldoen. Onze witte tenten zijn ook wit en onze zwarte tenten zijn ook zwart, dus altijd schoon en verzorgd. Maak uw keuze uit één van onze tenten en/of overige diensten en stuur een mail of bel ons met uw wensen en vraag vrijblijvend om een offerte op maat. Weet u het even niet of zit u met andere vragen? Bel ons, samen komen we er wel uit. 

Condens in de tent.

Let op: Temperatuurwisselingen en verandering van de luchtvochtigheid kunnen dauw of condensatie aan de binnen- en/of aan buitenkant van de tent veroorzaken. Dit is soms lastig maar normaal en betekent niet dat de tent lekt.

Denk u eraan dat vanaf windkracht 5 of onweerbuien met windstoten het opzetten van tenten in veel gevallen niet meer kan zonder gevaar voor de bouwers, omstanders en omwonenden.

Wij gaan in deze gevallen dat dan ook niet doen. Bij geplaatste tenten zullen wij extra bevestigingen en extra verankeringen maken.

Uw adres voor het huren van professionele tenten!

U hoeft zelf niks te doen.

Wij:

- Bezorgen,

- Bouwen,

- Breken af en

- Halen alles weer op

In de prijslijst genoemde prijzen zijn incl. op- en afbouw!

De partytentverhuurder uit West-Friesland.

Wij hopen dat u straks tevreden bent over onze producten en diensten, Mocht dit zo zijn vertel het dan aan uw familie, vrienden en kennissen.

Indien u onverhoopt niet tevreden bent laat het ons dan weten.

Wij investeren liever in onze service en kwaliteit dan in dure reclame campagnes, daarom is mond tot mond reclame belangrijk voor ons.

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl