Podia & Podiumdelen & Catwalk & Vouw- rolsteiger

van Tentje-huren.nl 

Podiumdeel / podiumdelen zijn geschikt als basis voor verschillende doeleinden en zijn voorzien van een TUV keuring en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid.
Podiumdelen zijn een perfecte basis voor: een Podium – Werkplatform – Werktafel – Standbouw vloer – Catwalk – Toneel voorstelling.

Schaarbeenelementen:

Een in hoogte verstelbaar podiumelement met inklapbare schaarbenen, opgebouwd uit hoogwaardige aluminium profielen en 8 stuks alu-schaarbenen. Uitgevoerd in 4 hoogtestanden:

  

Dit is een schaarelement dat instelbaar is op de hoogtes: 10, 40, 60, 80cm en het onderdeel blijft goed in balans. Dit element heeft een 22mm meubelplaat en aluminium afwerking. Het gewicht per element is ongeveer 45kg.

Tip. Podiumrokken vindt u onder tentinrichting/linnensets


Specificatie Schaar Podiumelement:
- Afmetingen: 200 x 100 cm
- Verstelbaar in de hoogtes 10, 40, 60 en 80 cm
- Kan ze onderling aan elkaar haken
- Gewicht: ca. 45 kg
- Frame: Aluminium
- Bovenzijde: 22 mm meubelplaat
- Poten: schaar
- Draagvermogen: 750 kg/m2 (= 1500 kg per element).

          
Incl. trap ( 1, 2 of 3 treden) en een valbeveiligingsrailing.

 Tip:

De schaarbeenelementen worden ondersteboven opgeslagen, met de dekplaat naar onderen. Op deze wijze kan vanaf de transportwagen de verstelinrichting gemakkelijk in de juiste stand worden gebracht, waarna het element kan worden omgedraaid en neergezet. Tijdens het opstellen van de elementen worden de elementen automatisch aan elkaar gekoppeld door middel van speciale geïntegreerde verbindingshaken, waardoor het podium meteen gebruiksklaar is.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Vouw- rolsteiger:
 
Deze steiger is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik en door het speciale scharnierprincipe klap je de vouwsteiger eenvoudig in- en uit en is daarom gemakkelijk in uw auto te vervoeren. Ook voldoet de vouw-rolsteiger 3400 aan de EN 1004. Hierdoor is de steiger ook zeer geschikt voor professioneelgebruik.Het platform heeft een opwaaibeveiliging en de maximale belasting van het platform bedraagt 150 kg/m2.
 
Deze vouw-/rolsteiger  is 5,8 m hoog. Deze steiger is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker, hij is eenvoudig verrijdbaar door een standaard deuropening voor werk binnenshuis. De robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren.
 
 
- Afmeting: 0.75x1.65 m
- Steiger ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.
- Materiaal: Aluminium
- Voldoet aan de EN 1004
- Geschikt voor professioneel gebruik (Arbo)
- De frames zijn voorzien van sporten met antislip profiel, waardoor de steiger veilig beklommen kan worden.

             

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl