Consumtie munten en bonnen van Tentje-huren.nl.

Wilt u consumptiemunten huren voor uw evenement ? bij Tentje-huren.nl zijn munten per 500 stuks verkrijgbaar, zodat u makkelijk de benodigde hoeveelheid kunt opschalen naargelang de grote van uw feest. De consumptiemunten die verkrijgbaar zijn kunnen los of inclusief consumptiebord (waar er 1.000 in passen) geleverd worden. Zo houdt u alle munten handig en overzichtelijk bij het uitgeven en kan uw personeel achter de bar of buffet makkelijk munten innemen.

Munten:
Bij elke feest of evenement kunt u veel tijd (en geld) besparen door deze munten te gebruiken. Tentje-huren.nl heeft een diverse kleuren munten. Deze unieke munten zijn daardoor zeer geschikt voor elk feest.

 

 

Bonnen:
Bij elke feest of evenement kunt u veel tijd besparen door bonnen te gebruiken. Tentje-huren.nl heeft diverse kleuren munten/ bonnen en daardoor zeer geschikt voor elk feest. Vraag naar de mogelijkheden.

 

De voordelen van consumptiemunten huren:
Een muntjes-systeem is een veelgebruikte beproefde methode op tal van feesten en festivals. Iedereen heeft wel eens ervaren hoe vervelend het is als u onnodig lang in de rij moet staan voor uw glaasje bier of wijn. Tenslotte komt u voor het feest en de gezelligheid en met behulp van consumptiemunten wordt dit probleem vaak verlicht, al dan niet geëlimineerd. Bezoekers hoeven maar eenmaal hun portemonnee te trekken voor een handvol muntjes en kunnen snel bediend worden bij de desbetreffende bars. Een deel van het personeel neemt muntjes aan en geeft drankjes uit, terwijl het andere deel continue bijschenkt. Geen gedoe met pinapparaten en los briefgeld en wisselgeld Dit scheelt tijd, geld en personeel en de kans op reken fouten is bijna nul! Ook behaalt u met de inzet van deze consumptiemunten meer winst. Onderzoek wijst uit dat mensen met behulp van een munten of bonnen systeem meer geld uitgeven en vaak niet eens alle munten of bonnen verzilveren, terwijl ze er wel voor hebben betaald.

 

 

Consumptiemunten huren: simpel en effectief!
Door het huren van uw consumptiemunten bij Tentje-huren.nl profiteert u niet alleen van een laag tarief, maar ook van het gemak van het munten-systeem zelf. Neem snel contact op voor de verschillende mogelijkheden.
 

 

Handig om te weten!

Organiseert u een evenement waarbij u consumptiemunten verkoopt waarmee verschillende producten kunnen worden verkregen?

Let dan op de btw:
Op het moment dat u een consumptiemunt verkoopt, bent u nog geen btw verschuldigd. Het is namelijk nog niet bekend voor wat voor soort consumptie uw bezoeker zal gaan gebruiken. Pas op het moment dat een munt wordt ingeruild, bent u btw verschuldigd tegen het tarief dat geldt voor dat product.

9% of 21% btw?
De bezoeker van uw evenement kan de consumptiemunt gebruiken voor eten of non-alcoholische drankjes. Deze zijn belast met 9% btw.

Wordt de munt gebruikt voor alcoholische dranken zoals een glas wijn of een biertje, is de munt belast met 21% btw.

Houd uw verkopen goed bij!
Van belang is dat u een sluitend systeem hanteert waarbij het aantal ingeleverde munten precies is vast te stellen. Uit uw administratie moet uiteindelijk blijken hoeveel alcoholische drankjes er verkocht zijn en hoeveel eten en non-alcoholische drankjes, zodat berekend kan worden over welk deel van de omzet 9% btw verschuldigd is en over welk deel 21%.

Tip:
heeft u een kloppende administratie? Dan bent u over de munten die niet worden ingeruild, geen btw verschuldigd. Ook over de munten die aan het einde van het evenement niet gebruikt zijn en waarvoor het geld aan de bezoeker retour wordt gegeven, is geen btw verschuldigd.

Geen heldere administratie?
Houdt u de aankopen niet goed bij, dan moeten de ontvangsten op andere wijze worden vastgesteld. Als dat ook niet mogelijk is, dan wordt aangenomen dat alle uitgegeven munten zijn ingeleverd in ruil voor een consumptie.

Let op!
Zorg bij een evenement waarbij u consumptiemunten gebruikt, voor een juiste en sluitende administratie. Dit voorkomt dat u ook over de niet ingeleverde munten btw moet afdragen.

Veel plezier met de organisatie.
Dir. Tentje-huren.nl

 
© 2009 - Tentje-huren.nl