Lasergame accessoires van Tentje-huren.nl 

  De Target zorgt voor veel extra spelmogelijkheden en kan worden gebruikt als het veroveren van de vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen/neergezet in het speelveld. Het team dat de meeste targets heeft veroverd is de winnaar van het spel.

  

Werking:

Na inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel de target in het donker vindbaar te maken in het spel.

Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand anders geraakt worden. Nadat het target 5 levens heeft verloren door dezelfde teamkleur, blijft het snel knipperen in die kleur totdat het target met de aan en uit schakelaar wordt uitgeschakeld. De automatische uitschakeling (batterij spaarfunctie) vindt plaats na 4 uren.

Het target werkt op 3 batterijen 1,5V AAA (deze zijn inbegrepen).

Afmetingen product: 10 x 10 x 4 cm. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Een geweldige uitbreiding op je lasergame set, zijn deze twee VIP maskers. Deze maskers maken een groot aantal extra spelvarianten mogelijk.

     

Door met het laserpistool op het masker te schieten, kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het VIP masker op zijn. Het masker trilt een aantal seconden, de levensbalken gaan knipperen en het spel is hiermee beëindigd.

Bij gebruik van het masker samen met een pistool telt het aantal levens op het masker.  Er is verder geen communicatie tussen het masker en het pistool. Als het masker een leven verliest zal dit niet gebeuren op het pistool.

Het masker werkt op 3 batterijen LR44 (deze zijn inbegrepen).

Afmetingen masker: 18 x 10.4 x 10 cm.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Team hesjes rood en groen.

In het pakket zitten 6 rode en 6 groene hesjes. 5 hesjes voor de strijders/verdedigers en 1 hesje voor de Koning met het VIP masker.

     

Team Rood.                                                                                                  Team Groen.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Rook generatoren.

Met mist ziet het strijdtoneel er realistischer uit wanneer je de tegenstander in van de mist bijna niet kan zien. Vul de rookmachine met vloeistof. Lees de handleiding en zorg ervoor dat de vloeistof die bij uw rookmachine wordt geleverd ook wordt gebruikt. Controleer het vloeistofniveau regelmatig, vooral als u vaak werkt met de rookmachine.

              

1000W fog jets met RGB leds, DMX en via draadloze afstandsbediening aan te sturen.  

  

  

 Een led rookgenerator / rookmachine met snoer afstandsbediening.

 TIP: Geen stroompunt aansluiting aanwezig? Huur een aggregaat erbij! 
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Petjes in de kleuren blauw en groen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------

Vlaggenlijn Camouflage lengte 10mtr.

Camouflagenetten.

Een camouflagenet is veelzijdig toepasbaar en is bedoeld om op te gaan in de natuur. Kies een camouflagenet van Tentje-huren.nl voor gebruik in de natuur, tijdens het spelen van airsoft- of paintballwedstrijd, lasergame wedstrijden of als decoratiemiddel voor binnen of buiten. Kies afhankelijk van het gebruik voor een camouflagenet die u gemakkelijk meeneemt op avontuur.

    

camouflagenetten 6 x 3 mtr. 

Banner Happy Birthday Camouflage.    Afmetingen: 74 x 220 cm. 

Vlag Party Camouflage.    Afmetingen: 90 x 150cm

 
© 2009 - Tentje-huren.nl