Toilet voorzieningen van Tentje-huren.nl

Toiletwagens / Urinoir.

Urinoir. 

Dit urinoir is dankzij geïntegreerde wielen en handgreep makkelijk te verplaatsen. Doordachte vormgeving voor een schoon en hygiënisch gebruik. 

                    

Voordelen:

* Geen riool- en wateraansluiting nodig
* Neemt weinig ruimte in
* Wendbaar door wieltjes.

Technische specificaties:

Afmetingen achterkant hoogte 920 mm, voorkant 640 mm, diepte 460 mm, Dit urinoir is erg geschikt voor feesten, zodat u uw eigen toilet kunt gebruiken voor de dames. Erg handig voor kleine evenementen, kermissen etc. Kan overal geplaatst worden waar behoefte is aan een flexibel, effectief en mobiel urinoir.

Voordelen van dit urinoir: er is geen riool- en wateraansluiting nodig, het neemt weinig ruimte in en het is zeer wendbaar door de wieltjes. Daarnaast kenmerkt dit urinoir zich door het grote reservoir van 40 liter en een doordachte vormgeving voor een schoon en hygiënisch gebruik.
Leeg weegt dit urinoir slechts 6,3 kg

Het schoonhouden is zeer eenvoudig met urinoirblokjes. Deze bevatten speciale enzymen en bacterieculturen die het urinoir schoon en fris houden. De blokjes bevatten geen PDCB of andere gevaarlijke chemische stoffen.

(Schoonmaakmiddel, fris ruikende urinoirblokjes, borstel en emmer worden standaard erbij geleverd. )

Schaamschot.

Dit urinoir kan ook voorzien worden van een schaamschot.
Is gemakkelijk te plaatsen en geeft meer privacy!

  

Door deze constructie staat het urinoir ook steviger. Het is
te leveren in 1 of 2 persoons uitvoering.
Het schaamschot is demontabel en past voor vervoer mooi plat in bijna alle auto’s.
Deze is in enkele minuten in elkaar te zetten.

Eenpersoons bestaat uit vier delen.
Tweepersoons bestaat uit vijf delen.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Toiletwagens.

 

Toiletwagen type 1.

Deze toiletwagen is aan de dameszijde voorzien van een toilet en wastafel met spiegel. De herenzijde heeft een toilet, urinoir en wastafel met spiegel. Beide zijden zijn voorzien van een dakraam voor ventilatie en daglicht. Alle toiletwagens zijn voorzien van hand zeep, papieren handdoekjes en toiletpapier.
 


-----------------------------------------------------------

 

Toiletwagen type 2.

Deze toiletwagen is aan de dameszijde voorzien van twee toiletten en een wastafel met spiegel. De herenzijde heeft een toilet, urinoir en wastafel met spiegel. Beide zijden zijn voorzien van een dakraam voor ventilatie en daglicht. Alle toiletwagens zijn voorzien van hand zeep, papieren handdoekjes en toiletpapier.
 

 

-----------------------------------------------------------

 

Toiletwagen type 3.

Deze toiletwagen is aan de dameszijde voorzien van drie toiletten en een wastafel met spiegel.De herenzijde heeft een toilet en vier urinoirs en wastafel met spiegel. Beide zijden zijn voorzien van een dakraam voor ventilatie en daglicht. Van dit type zijn meerdere wagens beschikbaar. Alle toiletwagens zijn voorzien van hand zeep, papieren handdoekjes en toiletpapier.
 

 

Ook verzorgen wij voor u uiteraard ook grotere toiletwagens en urinoirs, vraag naar de mogelijkheden.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl