Winter Barbecue van Tentje-huren.nl

 

Wil u ook deze winter (weer) genieten van een lekkere barbecue, dan hebben wij daarvoor speciaal de winterbarbecue. Behalve de boeregroente- en andere soepen, kunt u ongekend genieten met .....

 
 
Organiseert u een feestje voor uw vrienden, familie, buren, collega’s of klasgenoten en zoekt u nog een leuk thema? Organiseer een winterbarbecue! Tentje-huren.nl is gespecialiseerd in het organiseren van de meest complete barbecues en barbecuefeesten voor groepen en gezelschappen vanaf minimaal 15 personen! Deze barbecues zijn niet alleen geschikt voor de warme zomerdagen, maar u kunt ook barbecueën in de winter. Want ook al is het buiten ijskoud: met een barbecue zorgt u altijd voor een geslaagd winterfeest!
 
TIP: Laat u verrassen met een BBQ van Tentje-huren.nl, om je vingers erbij op te ...........
en begin met warme Apfelstrudel met glühwein en/of warme chocolademelk.
    

Wil u in de winter ook genieten van een lekkere barbecue dan hebben wij daarvoor speciaal de winterbarbecue. Behalve de boeregroente- en andere soepen, kunt u ongekend genieten met een speciaal voor u geselecteerd assortiment vlees- en bijproducten. U krijgt dan zelfs een boerenkoolsleetje en/of zuurkoolsleetje om op te warmen op de barbecue. Zoals u van ons gewend bent bevat deze winter BBQ een aantal hoogwaardige vleesproducten, denk aan biefstuk, zalm tournedo en een rookworstspiesje. Als u zorgt voor de glühwein, zorgen wij voor de rest en kunt u zorgeloos gaan barbecueën. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon in de wintermaanden een van onze andere barbecuepakketten bestellen.

De winterbarbecue kunt u bij ons boeken vanaf 15 personen, en is alleen bestelbaar in de periode: vanaf 1 oktober tot enmet 31 maart. Naast het huren van de BBQ bieden wij ook verschillende barbecuepakketten aan, waarbij we niet alleen rekening houden met de vlees-, maar ook met de visliefhebbers, vegetariërs en kinderen. Een barbecue van Tentje-huren.nl is altijd inclusief borden, bestek, servetten, saus, zalm-huzaren en/of aardapel salades en brood. Een complete barbecue, waarbij we alles komen brengen en (eventuweel) vuil weer meenemen. Wanneer u dus op het punt staat een BBQ te organiseren, nemen wij u graag alle zorgen uit handen en staat u zelf niet graag te bakken? dan is een braadmeester echt iets voor u.

     

Ook al is het buiten ijskoud: met een barbecue zorgt u altijd voor een geslaagd winterfeest! Gezellig bij een vuurkorf met een extra warme plaid om en op zijn tijd een hapje en een drankje.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl