Hier vindt u informatie van uitvaart verzorgers in West-Friesland waarmee wij een partnerschap hebben. 

 

Geboren en getogen in West-Friesland, dus bekend met de wat nuchtere West-Friese mentaliteit, werk ik graag in verbondenheid met andere mensen waarbij ik iemand met aandacht op weg kan helpen. In mijn vroegere werk als medewerkster en later als adviseur bij een bank kon ik deze passie kwijt en leerde ik wat een dienstverlenend en klantgericht vermogen betekent. Mede daardoor is maatwerk en organiseren voor mij een natuurlijk iets geworden. Door een steeds meer commerciëler wordende bankomgeving en inmiddels moeder van 2 kinderen, werd het tijd om voor een andere werkrichting te kiezen. Na een paar omzwervingen maakte ik kennis met het uitvaartwezen en begon ik in 2006 als uitvaartbegeleider. Sindsdien ben ik met veel families ‘meegelopen’ in de dagen na een overlijden op weg naar de dag van de uitvaart. In 2008 rondde ik de beroepsopleiding voor uitvaartverzorger af. Ik vind het nog steeds een voorrecht om, op zo een intens keerpunt in iemands leven, naast een familie te mogen staan en hen te begeleiden in deze kwetsbare dagen na een overlijden. Van de families krijg ik te horen dat ze mij rustig en betrokken vinden, dat ik ze steun bied en ze dichtbij henzelf laat zijn. Ook vinden ze het prettig dat ik mogelijkheden aanbied waar ze zelf niet aan gedacht hebben. Dat geeft mijn motto “Wat is er hier en nu nodig” inhoud en zo wil ik er voor u zijn.

Mijn logo laat onderbroken cirkels zien. Hiermee druk ik de symboliek van het leven uit. Soms is een leven afgerond, soms niet. Wat blijft zijn de verbondenheid en oneindigheid. Daarmee blijft, ondanks de onderbreking van het leven door de dood, toch de heelheid van de cirkel bestaan.

Lees voor meer informatie op www.carlabasjes.nl 

(Bron: Carla Basjes)

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

U bezoekt deze website omdat u nu of binnenkort te maken heeft of krijgt met een overlijden, van uzelf of van een dierbare. De Westfriese Poort uitvaartzorg wil u meer informatie geven over de unieke manier van werken en welke mogelijkheden er zoal zijn.

Wij hebben de tijd als voor u de tijd even stil staat. Stap voor stap en in alle rust bespreken wij met u wensen en mogelijkheden om tot een zo passend mogelijk en persoonlijk afscheid te komen. Uw wensen en ideeën zijn het uitgangspunt en de leidraad voor dit afscheid. Samen met u kunnen wij hier vorm aan geven. Westfriese Poort Uitvaartzorg biedt ruimte om afscheid te nemen op een eigen manier.
Ligt er geen wensenlijstje klaar, dan kunt u vertrouwen op onze kennis en ideeën.

Doordat wij provisievrij werken zal het budget maximaal aangewend worden waar het voor bedoeld is, ‘een memorabel afscheid’.

Lees voor meer informatie op westfriesepoort-uitvaartzorg.nl

(Bron: Westfriese Poort uitvaartzorg)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

 
© 2009 - Tentje-huren.nl